Hoppa till sidans innehåll

RollFabriken


RollFabriken kallar vi våra träningstillfällen på badhuset under vinterhalvåret. Vi kör lördagar 17.00-18.30 oktober till slutet av april. Vi fokuserar på att lära oss rolla och bli bekvämma i alla kanottyper så att tryggheten sitter inför våren och nästkommande säsong. RollFabriken är bland våra roligaste träningar då det handlar mycket om glädje, lek och skoj. Vi får även in alla viktiga moment under tiden och rätt som det är så har DU lärt dig en fulländad roll (dvs välta och komma upp igen)! En ny värld är då öppen för dig och du kan ha ännu bättre upplevelser i kanot. 

I viss mån över vi även slätvattenfreestyle, dvs när rollen sitter!

Bli medlem och ta del av denna fantastiska aktivitet redan nästa tillfälle! Kolla kalendern för mer information eller kika under arkiv för träningstips! 

Alla är välkomna och kan lära sig, med eller uan förkunskaper, litet barn som precis lärt sig simma till erfaren kanotist!

Föranmälan behövs.

Välkommen!

Uppdaterad: 19 AUG 2018 13:41 Skribent: Tommy Vince
E-post: This is a mailto link

 

Postadress:
Föreningen Nyköpings Forspaddlare - Kanot
Periodgången 8
61137 Nyköping

Besöksadress:
Periodgången 8
61137 Nyköping

Kontakt:
Tel: +46700511359
E-post: This is a mailto link...

Se all info

Länsförsäkringar sponsrar vår verksamhet. Det har gjort det möjligt för oss att köpa ytterligare två kajaker i bra skick för att kunna erbjuda fler barn och ungdomar bra träning.

 

SörmlandSparbank

Sponsrar Nyköpings Forspaddlares barn och ungdomsverksamhet